Τεράστια στήριξη επί της αρχής στη συμφωνία

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
282

Τη διάσωση του τόπου προέβαλε ως απόλυτη προτεραιότητα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, ανάβοντας «πράσινο φως» στη στήριξη της συμφωνίας επί της αρχής σε προσωπικό επίπεδο.

Μιλώντας στο ρ/σ Παραπολιτικά, ο κ. Δένδιας υποστήριξε ότι «μπορεί στην ψήφιση της συγκεκριμένης συμφωνίας να χρειαστεί την βοήθεια μας και μπορούμε και να του την δώσουμε, επί της αρχής τουλάχιστον γιατί στους όρους είναι διαφορετικό πράγμα. Να είμαστε συνεννοημένοι. Εάν δε αρχίσει τα κόλπα «τα φέρνω όλα μαζί ή θέτω και θέμα εμπιστοσύνης της κυβέρνησης μαζί με την συμφωνία», πάλι τα θέματα είναι αλλιώς. Πονηριές δεν χρειάζονται στα μεγάλα, σοβαρά εθνικά θέματα. Χρειάζονται έντιμη εξήγηση».

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως «εμείς είμαστε έτοιμοι, εγώ μιλάω για τον εαυτό μου αλλά νομίζω εκφράζω πάρα πολλούς, να δώσουμε τεράστια στήριξη επί της αρχής, στην ανάγκη να υπάρχει μια συμφωνία με την Ευρώπη. Να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε τα τεράστια λάθη του , τους τεραστίους ερασιτεχνισμούς του, τις τεράστιες αβλεψίες, την τεράστια καθυστέρηση όλους τους εξυπνακισμούς οι οποίοι όλο αυτό το καιρό αποτελούν δήθεν την «υπερήφανη διαπραγμάτευση και εξωτερική πολιτική της χώρας».

Ο πρώην υπουργός υπογράμμισε ότι «εδώ σημασία έχει να διασωθεί ο τόπος όχι να ταπεινώσουμε το ΣΥΡΙΖΑ» και κατέληξε: «άρα εμείς είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε κάθε εθνική προσπάθεια και με ζημιά μας και με πολιτικό μας κόστος διότι ξέρετε, όσοι τα λέμε αυτά από εκεί και πέρα μας βρίζουν ως ενδοτικούς, ως φίλους του ΣΥΡΙΖΑ κτλ, όμως δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να στηρίξουμε κάθε εθνική προσπάθεια αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιες ευθύνες».

You may also like

ΣΥΡΙΖΑ: Μια ιστορική δημοκρατική τομή Ο «Κλεισθένης Ι»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «Με την