Διήμερη περιοδεία Τσίπρα στην Κρήτη

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
380

Διήμερη περιοδεία στην ανατολική Κρήτη θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και μεθαύριο Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενώ αύριο το βράδυ θα μιλήσει στο ξενοδοχείο του Ηρακλείου «Ατλαντίς».

Στην επίσκεψη του πρωθυπουργού αναφέρθηκαν σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ηράκλειο, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τη συνέντευξη έδωσαν ο υπεύθυνος πολιτικού συντονισμού της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Κοτσακάς, ο υπεύθυνος διασύνδεσης κόμματος-κυβέρνησης και μέλος της ΠΓ, Νίκος Σκορίνης, και ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου, Γιάννης Παυλιδάκης. Όπως τόνισαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η επίσκεψη του κ. Τσίπρα δεν πρέπει να συνδέεται με εκλογές.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν οι υπουργοί Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να φθάσει στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» αύριο στις 10:00 και θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου. Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Μεσαρά, όπου στο Πολύκεντρο των Μοιρών θα έχει συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς και θα συζητήσει αγροτικά θέματα και προβλήματα της περιοχής με έμφαση στην ανασυγκρότηση της υπαίθρου. Ακολούθως θα επισκεφθεί τη Γέργερη, όπου θα έχει επαφές με φορείς και πολίτες, ενώ στις 19:30 θα μιλήσει στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς».

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Λασίθι και θα μεταβεί στην Κριτσά, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με αγροτικούς και παραγωγικούς φορείς στον Άγιο Νικόλαο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Κρήτης και τον δήμαρχο Ηρακλείου.

You may also like

ΣΥΡΙΖΑ: Μια ιστορική δημοκρατική τομή Ο «Κλεισθένης Ι»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «Με την