«Δεύτερες εκλογές θα είναι καταστροφικές για τη χώρα»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
337

«Πρέπει να απευθυνθούμε πρωτίστως στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους που περιμένουν να ακούσουν πως η ζωή τους θα γίνει καλύτερη άμα κερδίσει η Νέα Δημοκρατία και πως θα κεφαλαιοποιήσουμε τις μεγάλες θυσίες που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία». Αυτό δήλωσε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθήνας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 989.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι «δεύτερες εκλογές θα είναι καταστροφικές για τη χώρα» και σημείωσε ότι «το πρόγραμμα τελειώνει τέλη Φεβρουαρίου και πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση για να διαπραγματευτεί την επόμενη ημέρα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο».

Εξέφρασε, δε, την άποψη ότι «αν η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα, η ευθύνη του πρώτου κόμματος να σχηματίσει κυβέρνηση, ώστε να μην πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης η Χρυσή Αυγή, είναι ακόμα μεγαλύτερη».

Επίσης, ανέφερε ότι ο ΕΝΦΙΑ μπορεί να μειωθεί έως και 40%, υπογραμμίζοντας: «Μπορούμε να το πετύχουμε αυτό, γιατί μπορούμε να κλείσουμε τη διαπραγμάτευση με την τρόικα και να περάσουμε στην επόμενη φάση της συζήτησης για τη σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών».

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας λέει ανοιχτά ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία, θα κυβερνήσει με το ΚΚΕ. Με το τελευταίο σταλινικό κόμμα στην Ευρώπη! Αυτή είναι η Ελλάδα του 21ου αιώνα που ονειρευόμαστε;».

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού