«Δεν θα είμαστε τόσο επιθετικοί, ανατρεπτικοί και ακραίοι όσο στην Ελλάδα»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
318

Στις επαφές που είχε στο Λονδίνο ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, με στόχο να αναλύσει σε τραπεζικά στελέχη του City ποια θα είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει το κόμμα του εάν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, εμφανίστηκε απολύτως καθησυχαστικός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Briefing» του Action24, σε κλειστή συνάντηση με στελέχη του Hellenic Bankers Association του Λονδίνου ο κ. Μηλιός είπε ότι το κόμμα του «δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας τα στελέχη του κόμματος, γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και η ρητορική τους είναι καθαρά για να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες ψήφοι στις εκλογές.

Σε ό,τι αφορά τις επαφές που επιθυμούν να έχουν με τα επενδυτικά funds στο Λονδίνο και με τεχνικούς επενδυτές αμοιβαίων κεφαλαίων και hedge funds, ο κ. Μηλιός είπε ότι στόχος του ιδίου και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι «να καθησυχάσουν τις αγορές» για την πολιτική που θα ακολουθήσει η Ελλάδα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία.

Σήμερα ή αύριο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξουν να έχουν επαφές με στελέχη της Deutsche Bank και της Nomura.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού