«Δεν έχω τίποτα να με χωρίζει με τον κ. Κακλαμάνη»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
367

Πρόταση για Μητροπολιτική αστυνομία κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει κριθεί από τους πολίτες για το έργο του, είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος στον Σκάι και στο Νίκο Ευαγγελάτο. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος για μια ακόμα φορά τόνισε πως σέβεται την πορεία του κ. Κακλαμάνη στην παράταξη και πως ο ίδιος “Εχει κάθε δικαίωμα να παίρνει μόνος του τις δικές του αποφάσεις και να ξέρει πότε ο ίδιος είναι χρήσιμος στην παράταξή του και στον εαυτό του”.

Σέβομαι τον Κακλαμάνη. Για μένα δεν είναι μόνο ο συναγωνιστής του χθες, αλλά θα είναι και ο συναγωνιστής του αύριο, γιατί θέλω να ελπίζω ότι από τη θέση της νέας διοίκησης στο Δήμο της Αθήνας θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε για την επίλυση των προβλημάτων, τα οποία έιναι και ο κύριος αντίπαλός μας. Αρα δεν έχω τίποτα να με χωρίζει με τον κ. Κακλαμάνη. Το μόνο που μας χωρίζει είναι η δική μου προσπάθεια με τα προβλήματα της Αθήνας.

Σέβομαι την ιστορία του και τη διαδρομή του στην παράταξη. Ο κ. Κακλαμάνης έχει κριθεί από τους πολίτες για το έργο του. Εχει κάθε δικαίωμα να παίρνει μόνος του τις δικές του αποφάσεις και να ξέρει πότε ο ίδιος είναι χρήσιμος στην παράταξή του και στον εαυτό του.

Πρόταση για Μητροπολιτική αστυνομία

Πρόταση για μητροπολιτική Αστυνομία, στα πρότυπα του επιτυχημένου δημάρχου της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντσας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον Σκάι.

Την πρότασή του, για και το πλήρες σχέδιο της μητροπολιτικής Αστυνομίας κοστολογημένο, θα το παρουσιάσει τις προσεχείς ημέρες στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού