ΓΣΕΒΕΕ: Να αποσυρθεί η τροπολογία για τις μισθώσεις

Για μια ευθεία βολή στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες έκανε λόγο ο κ. Καββαθάς

«Η πρόβλεψη για τριετή διάρκεια των επαγγελματικών μισθώσεων δεν λαμβάνει καν υπόψη τα πέντε χρόνια που δικαιολογεί η εφορία για την απόσβεση μιας επένδυσης», τονίζει η ΓΣΕΒΕΕ.

Να αποσυρθεί άμεσα η τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης για τις μισθώσεις, ζητάει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς τόνισε: «Η τροπολογία αυτή βρίσκεται σε εντελώς λάθος κατεύθυνση. Στις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις οι οποίες πασχίζουν να επιβιώσουν στη κρίση και να μην βάλουν λουκέτο έρχεται να προστεθεί η ανασφάλεια. Ανασφάλεια και για τις παλιές επιχειρήσεις αλλά και για τις νέες».

Ο κ. Καββαθάς πρόσθεσε ότι με αυτή την τροπολογία εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα και ότι η πρόβλεψη για τριετή διάρκεια των επαγγελματικών μισθώσεων δεν λαμβάνει καν υπόψη τα πέντε χρόνια που δικαιολογεί η εφορία για την απόσβεση μιας επένδυσης.

«Αν ψηφιστεί αυτή η τροπολογία, κατέληξε ο κ. Καββαθάς θα πρόκειται ακόμη για μια ευθεία βολή στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που πασχίζουν μέρα με τη μέρα να επιβιώσουν και να ορθοποδήσουν τόσο οι ίδιοι όσο και η ελληνική οικονομία».

You may also like

Eπανένταξη στη ρύθμιση των 100 και 120 δόσεων

Ξεκίνησε η λειτουργία της νέας πλατφόρμας για τους