Γεννηματά:«Ισχυρή και καθαρή εντολή»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
621

«Ισχυρή και καθαρή εντολή ανασυγκρότησης, ανανέωσης και μετεξέλιξης του ΠΑΣΟΚ σε έναν σύγχρονο φορέα της ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας, που θα γίνει ξανά ο καταλύτης των μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων», ζητεί η Φώφη Γεννηματά από τα μέλη του Κινήματος που θα συμμετάσχουν στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές.

Σε άρθρο της στην εφημερίδα «Αγορά», η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι με την αλλαγή ηγεσίας, το κόμμα κάνει «μια δυναμική επανεκκίνηση ώστε να ανασυγκροτηθεί, να μετεξελιχθεί και να εκφράσει ξανά την κοινωνική βάση της Δημοκρατικής Παράταξης».

Αναφερόμενη στην πορεία της χώρας, η κα. Γεννηματά προτείνει «να συμπράξουν όλες οι υπεύθυνες δυνάμεις του τόπου, χωρίς ρεβανσισμούς και καιροσκοπισμούς, ώστε να επιλέξουμε τον δρόμο που οδηγεί τη χώρα οριστικά στην έξοδο από την εποχή της κρίσης».

Ζητεί δε από την κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα ευρύ διάλογο για την από τον Νοέμβριο του 2012 πολιτική δέσμευση των εταίρων για μέτρα εξασφάλισης της βιωσιμότητας του χρέους και για τις κρίσιμες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού