Βενιζέλος: «Υπονομεύονται εθνικές κατακτήσεις»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
572

«Η κατάσταση της χώρας είναι δυστυχώς ζοφερή και επικίνδυνη» υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Οι 4 μήνες είναι μήνες που κρίνεται η οριστική στροφή της χώρας προς την έξοδο από το μνημόνιο και την κρίση» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης του κόμματός του ενόψει των ευρωεκλογών.

«Η κατάσταση της χώρας είναι δυστυχώς ζοφερή και επικίνδυνη» υποστήριξε ο κ. Βενιζέλος, ενώ ανέφερε ότι «κινδυνεύουμε να χάσουμε το κοινωνικό, θεσμικό και κοινωνικό στοίχημα», καθώς η χώρα ετοιμάζεται να κερδίσει το στοίχημα της οικονομίας.

«Έχουμε πολλά μηνύματα, πολλούς θετικούς οιωνούς, που δεν καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις», αναφορικά με την πορεία του Κινήματος, υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «το ΠΑΣΟΚ δοκιμάζεται».

Αναφερόμενος στον πρόσφατο κύκλο ταξιδιών του στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, «θέλουμε μια πρώτη αναγνώριση, κανονική, ειλικρινή των θυσιών του ελληνικού λαού».

Με φόντο τις κάλπες του Μαϊου, το δημόσιο περιβάλλον είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και σε περιπτώσεις στελεχών «που ατίμασαν το δημόσιο συμφέρον».

«Υπονομεύονται εθνικές κατακτήσεις και εθνικές επιδιώξεις» τόνισε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας πως «μας κατηγορούν επειδή δε αφήσαμε τον τόπο να ζήσει την εμπειρία της απόλυτης καταστροφής».

Ο κ. Βενιζέλος περιέγραψε αναλυτικά τη διάκριση ανάμεσα στο παλιό και το νέο, εξαπολύοντας πυρά προς το ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περιέγραψε το νέο «ως αυτό που υπόσχεται την επιστροφή σε αυτό που καταγγέλλει».

Ας έρθουν να δουν πως είναι η διαπραγμάτευση στην Ευρώπη» τόνισε ο κ. Βενιζέλος, αναφερόμενος στον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ δεν έκρυψε και την απογοήτευσή του για τη στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς απέναντι στην απόπειρα ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού