«Ας έρθουν να με πιάσουν. Δεν θα λυγίσω»

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
265

Στη σύλληψη του συντρόφου της, Νίκου Μαζιώτη, αναφέρεται η Πόλα Ρούπα, σε κείμενό της που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia. Η Ρούπα υποστηρίζει ότι η σύλληψη Μαζιώτη ήταν «τυχαίο συμβάν» και διαψεύδει τις πληροφορίες ότι είχε εντοπιστεί και παρακολουθούνταν κάποιες μέρες πριν.

Σε σχέση με την καταδίωξη στο Μοναστηράκι, υπεραμύνεται των χειρισμών του συντρόφου της, λέγοντας ότι «έπρεπε να αμυνθεί». Ανάμεσα σε άλλα γράφει χαρακτηριστικά: «Ποιος επέλεξε το σημείο της μάχης αυτής; Ποιος ξεκίνησε την καταδίωξη; Μήπως θα έπρεπε να πετάξει το όπλο και να παραδοθεί αμαχητί;… Γιατί το διακύβευμα για αυτούς ήταν μεγάλης πολιτικής σημασίας και διόλου δεν τους ενδιέφερε αν η επιχείρηση γινόταν ανάμεσα σε δεκάδες κόσμου, ακόμα και αν σκοτωνόταν κάποιος».

Παράλληλα, εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης, της αστυνομίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και ξεκαθαρίζει: «Όσον αφορά εμένα, σοβαρά, περιμένανε και περιμένουν να παραδοθώ; Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Ας έρθουν να με πιάσουν…Αν νομίζουν ότι θα με λυγίσουν, είναι πολύ γελασμένοι».

You may also like

Χάρι και Mέγκαν στο Spotify

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η σύζυγός