Αργυρός: Ο κόσμος δεν θα υποκύψει ξανά στους εκβιασμούς του παλαιοκομματισμού

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
293

Σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Ναύπακτο βρέθηκε την Παρασκευή ο Κώστας Αργυρός, υποψήφιος ευρωβουλευτής με “Το Ποτάμι”, συνοδεύοντας τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος και πραγματοποίησε περιοδεία στην περιοχή.

Μιλώντας σε εκδήλωση- ανοιχτή συζήτηση, στην Πλατεία Παναγοπούλου ο Κ.Αργυρός αναφέρθηκε στη σημασία των ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι “αυτούς που μας έφεραν εδώ τους βολεύει πολύ να μην πάνε να ψηφίσουν οι πολίτες, για να κριθεί πάλι το εκλογικό αποτέλεσμα από την κινητοποίηση των κομματικών τους στρατών”.

Κάλεσε τους πολίτες, που έχουν βαρεθεί τις ψεύτικες παλαιοκομματικές υποσχέσεις να σηκωθούν από τον καναπέ και να δώσουν την δική τους απάντηση σε αυτούς, που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση της χώρας και για μια ακόμα φορά μας θέτουν μπροστά σε εκβιαστικά διλήμματα.

Σε συνέντευξη του στο “ΑΧΕΛΩΟΣ TV” ο δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής απάντησε σε σχετική ερώτηση για την καταστροφολογία που επικαλείται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με την χαρακτηριστική φράση: “Οταν η αλαζονεία συναντά τον πανικό μπροστά στην διαφαινόμενη ήττα, το μόνο, που επιμένει για μια ακόμα φορά είναι ο εκβιασμός” σημείωσε ο Κ.Αργυρός όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του κυρίου Βενιζέλου. “Δε μπορεί αυτοί, που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού να ταυτίζουν την δική τους πολιτική επιβίωση με τη σωτηρία της χώρας”, πρόσθεσε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι “οι πολίτες έχουν προ πολλού πάψει να τρώνε κουτόχορτο και δεν εκβιάζονται άλλο”.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Κώστας Αργυρός συναντήθηκε με εθελοντές από “Το Ποτάμι” στην Πάτρα, ενώ έδωσε συνεντεύξεις στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς “Achaia Channel” και “Lepanto.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού