Από την τσέπη μας οι διαγνωστικές εξετάσεις

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
244

Από την τσέπη τους θα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν τις διαγνωστικές εξετάσεις από σήμερα, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ και στη συνέχεια να διεκδικούν τα χρήματά τους από τον Οργανισμό, καθώς οι ιδιωτικοί φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προχωρούν σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών, ζητώντας άμεση εξόφληση των οφειλομένων (υπολογίζονται περίπου στο 1 δισ. ευρώ) και ξεκάθαρους όρους συνεργασίας.

Την ελπίδα ότι σήμερα θα βρεθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τους παρόχους διαγνωστικών εξετάσεων του ΕΟΠΥΥ και τελικώς δεν θα προχωρήσουν σε επίσχεση, εξέφρασε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, κ. Βλασταράκο.

Ο υπουργός Υγείας κάλεσε όλους τους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, στο πνεύμα της καλής συνεργασίας, να μην ταλαιπωρήσουν τους ασφαλισμένους, γιατί όπως τόνισε, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά: «σε αυτή την περίπτωση, παρά την ειλικρινή μας βούληση να βρούμε λύση στα προβλήματα, μέσα βέβαια στους προϋπολογισμούς που έχει ο ΕΟΠΥΥ για το 2014, θα αναγκαστούμε και εμείς να αναζητήσουμε άλλες λύσεις για να παρέχουμε υπηρεσίες στους ασφαλισμένους μας».

You may also like

Χάρι και Mέγκαν στο Spotify

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η σύζυγός