Αν το 2007 ήταν άλλη η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η ιστορία της χώρας θα ήταν διαφορετική…

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
370

«Αν το 2007 ήταν άλλη η ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, τότε η ιστορία της χώρας θα ήταν διαφορετική» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των χειρισμών του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που κατέληξαν με την ένταξη της Ελλάδας στο Μνημόνιο.

Μιλώντας για τις επικείμενες εκλογές ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα κερδίσει κανέναν μεγάλο δήμο ή περιφέρεια στις αυτοδιοικητικές εκλογές τονίζοντας ότι στο τέλος Μαΐου το πρόβλημα από αυτό που θα βγάλουν οι κάλπες θα το έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχολιάζοντας δημοσκόπηση που εμφανίζει μικρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «εάν αυτό αποτελέσει, όντως, την επιλογή του ελληνικού λαού, τότε η χώρα οδηγείται στην καταστροφή».

Αναφερόμενος σε συνέντευξη του Φώτη Κουβέλη στην οποία υποστηρίζει ότι είναι έτοιμος να συζητήσει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για να συζητηθεί εκ νέου η πρόταση της Χαριλάου Τρικούπη για την Κεντροαριστέρα, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για μια «ευχάριστη αλλαγή».

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού