Αντανακλαστικά Γκιουλέκα για τον ΟΑΣΘ

Τις εξελίξεις στο θέμα του ΟΑΣΘ σχολίασε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών, της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, με αφορμή τη νέα επίσχεση εργασίας την οποία ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016,δηλώνοντας:

«Ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης Τσίπρα προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν έχει όρια.

Παρά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τις επισκέψεις του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κανένα από τα προβλήματα δεν λύνεται.

Νέα επίσχεση εργασίας ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης από μεθαύριο. Η Κυβέρνηση δεν κατέβαλε έως σήμερα τα χρήματα προς τον ΟΑΣΘ από τα οποία θα πληρώνονταν οι εργαζόμενοι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Θεσσαλονίκη να κινδυνεύει να μείνει χωρίς αστικά λεωφορεία την περίοδο των εορτών.

Για μία ακόμη φορά, οι κυβερνώντες δεν τηρούν τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις τους.

Καλούμε τον πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση να πράξουν τα αυτονόητα και να επιλύσουν άμεσα το θέμα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν και πάλι οι Θεσσαλονικείς.

Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να πληρώνει την αφερεγγυότητα, την ολιγωρία και την ασυνέπεια του κ. Τσίπρα και των συνοδοιπόρων του».

You may also like

Γεννηματά: Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο Λοβέρδου

Απέφυγε να τοποθετηθεί αναφορικά με την περικοπή του