Ανδρουλάκης: Δεν είναι το ΠΑΣΟΚ το πρόβλημα

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
436

«Εμείς παραμένουμε σταθεροί στις αποφάσεις που έχουμε πάρει» τόνισε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

«Δεν είναι το ΠΑΣΟΚ το πρόβλημα. Εμείς παραμένουμε σταθεροί στις αποφάσεις που έχουμε πάρει και θα υπηρετήσουμε μέχρι τέλος την προσπάθεια να γίνει μια δημοκρατική συμπαράταξη στο μοντέλο της «Ελιάς», εκτίμησε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο ρ/σ Αθήνα 9,84 για την Κεντροαριστερά.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις δηλώσεις του πρώην Εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλου στην Κηφισιά, έμμεση απάντηση έδωσε σήμερα ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας: «Το ΠΑΣΟΚ ούτε αυτοκαταργείται, ούτε αυτοδιαλύεται. Και να σας πω και κάτι άλλο επειδή ακούω το τελευταίο διάστημα κριτική για την ιστορία. Εάν θεωρεί κάποιος ότι είναι αριστερός και προοδευτικός και δεν τιμά την προσφορά του Ανδρέα Παπανδρέου που δικαίωσε τους δημοκρατικούς αγώνες της αριστεράς το 1981, τότε βλέπει διαφορετικά τα πράγματα».

Ερωτώμενος ακόμη για το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, «οι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν πριν το τέλος αυτής της διαδρομής. Εμείς μπήκαμε σε μια κυβέρνηση το 2012 για να υπάρχουν αποτελέσματα που να αφορούν και το χρέος, να αφορούν και την οικονομική προοπτική της Ελλάδας. Πιστεύω ότι θα είναι λάθος να πάμε σε πρόωρες εκλογές. Δεν μπορεί η Ελλάδα να κάνει κάθε ένα χρόνο, κάθε δυο χρόνια εκλογές», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού