Υποψήφιοι για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου»;

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
166

Tην έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2014» ανακοίνωσε σήμερα το Stelios Philanthropic Foundation.

Το βραβείο, το οποίο θεσμοθετήθηκε από το Stelios Philanthropic Foundation σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας, απευθύνεται σε Έλληνες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών που διέκριναν την ευκαιρία και βρήκαν τον τρόπο να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα.

Οι υποψήφιες/υποψήφιοι μπορούν να προέρχονται από όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας και πρέπει να πληρούν επιπλέον τα ακόλουθα κριτήρια: Κατοχή τουλάχιστον του 50% των μετοχών της επιχείρησης, έδρα της επιχείρησης στην Ελλάδα, ημερομηνία ίδρυσης επιχείρησης 2008- 2012, απασχόληση τουλάχιστον πέντε υπαλλήλων τα τελευταία δύο χρόνια, κύκλος εργασιών 300.000 ευρώ τον τελευταίο χρόνο και διοίκηση της επιχείρησης από την/τον επιχειρηματία.

Το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2014» παρέχει εκτός από την ηθική αναγνώριση και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της επιχείρησης.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 27/10/2014. Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βραβείο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.stelios.com/GreekAward

You may also like

Μια θεά με σαγηνευτική φωνή και αέρινες κινήσεις»

Σαν σήμερα πριν 24 χρόνια έφυγε από την