«Σπάνιες ελληνικές ποικιλίες» στο Wine Club THESSALONIKI’96

- in ΕΥ ΖΗΝ
173

Αηδάνι, Κατσανό, Βουδόματο, από τα νησιά του Αιγαίου.

Βιδιανό, Θραψαθήρι, Μοσχάτο Σπίνας, Δαφνί και Πλυτό από την Κρήτη.

Κυδωνίτσα από τη Μονεμβασιά.

Βερτζαμί, Σιδερίτης, Αυγουστιάτης, Μαυροδάφνη και Μαύρο Καλαβρυτινό από τα βόρεια της Πελοποννήσου και το Ιόνιο…

Ελληνικά λευκά και ερυθρά σταφύλια, που αργά αλλά σταθερά τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Θα τα γνωρίσουμε στην επόμενη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI ’96, δοκιμάζοντας τα κρασιά τους.

Σημειώστε, λοιπόν, στην ατζέντα σας την ημερομηνία: Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, στις 20.00, με οδηγό την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα.

Οι συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI ’96 πραγματοποιούνται στο Excelsior Hotel (Μητροπόλεως 23, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 021020).

Το Wine Club THESSALONIKI ’96, μια από τις παλαιότερες Λέσχες Φίλων του Κρασιού στην Ελλάδα, διανύει τη 18η χρονιά λειτουργίας του. Συνδυάζοντας την προσεκτική οργάνωση και συνέπεια μέσα στον χρόνο, τη σωστή οινική εκπαίδευση και ενημέρωση από επιστήμονες με τη φιλική ατμόσφαιρα, συνεχίζει να συγκεντρώνει τους οινόφιλους της Θεσσαλονίκης και κατ’ επέκταση της Βόρειας Ελλάδας, να διευρύνει τις οινικές τους γνώσεις, να ικανοποιεί τις αναζητήσεις τους.

You may also like

Κι όμως το έλαιο καρύδας εξίσου ανθυγιεινό με τα ζωικά λίπη!

Το έλαιο από καρύδες περιέχει άφθονα κορεσμένα λίπη