Σιμόπουλος: Προτεραιότητα μας οι νοσοκομειακές υποδομές

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
99

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» πραγματοποίησε χθες ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, στο πλαίσιο της εποπτείας των δράσεων του νέου δημόσιου κατασκευαστικού φορέα «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ», αντικείμενο του οποίου αποτελεί η κατασκευή και βελτίωση των σχολικών, νοσοκομειακών και δικαστικών μονάδων της χώρας.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων ενημερώθηκε από τον Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ, Δημοσθένη Ανδριόπουλο και τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου», κ. Τριαντάφυλλο Τζιούμη για τις τρέχουσες ανάγκες του νοσοκομειακού ιδρύματος, ενώ είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά την αποπεράτωση των εργασιών αναδιαρρύθμισης και επέκτασης της Γαστρεντερολογικής Πτέρυγας του νοσοκομείου.

«Στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, οι νοσοκομειακές υποδομές αποτελούν προτεραιότητα. Επιθυμούμε να παραδίδουμε έργα απαραίτητα για όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα όμως για τους κοινωνικά ασθενέστερους και εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία», επισήμανε ο κ. Σιμόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο «Αναδιαρρύθμιση και επέκταση της Γαστρεντερολογικής Πτέρυγας του Γ. Ν. Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», προϋπολογισμού 1.130.760€, το οποίο υλοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων, περαιώθηκε και λειτουργεί, διευκολύνοντας σημαντικά τους ασθενείς της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα της Βόρειας Ελλάδας.

You may also like

Μια θεά με σαγηνευτική φωνή και αέρινες κινήσεις»

Σαν σήμερα πριν 24 χρόνια έφυγε από την