Σακελλαρίδης: Νύχτα στην Βαρβάκειο

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
127

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων στην παραδοσιακή αγορά

Χθες το βράδυ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης επισκέφθηκε την Βαρβάκειο Αγορά, όπου συνομίλησε με τον κόσμο της αγοράς και με καταναλωτές. Ακολουθεί σχετική δήλωση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη:

«Βρεθήκαμε στην Βαρβάκειο Αγορά. Εδώ αυτές τις ημέρες μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος τις επιπτώσεις της κρίσης στην ζωή της πόλης. Την εποχή που τα εισοδήματα συρρικνώνονται, είναι απαραίτητη η συνεργασία του Δήμου, του εμπορικού κόσμου, των εργαζόμενων και των καταναλωτών για να ενισχύσουμε την οικονομική δραστηριότητα, η οποία έχει μειωθεί εξαιτίας της πολιτικής του μνημονίου.

Η Αθήνα χρειάζεται στοχευμένες παρεμβάσεις για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ταυτότητα, την ζωή και τον χαρακτήρα της πόλης μας. Στο επίκεντρο αυτών των παρεμβάσεων βρίσκεται για εμάς η Βαρβάκειος Αγορά για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε και να διαφυλάξουμε την ζωή και την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή. Έχουμε το σχέδιο να το κάνουμε και ξέρουμε και τον τρόπο. Αυτήν την άνοιξη, η Αθήνα θα αλλάξει εποχή.»

You may also like

Θα είναι απολύτως αξιόπιστη και πειστική για τις αγορές η λύση για το χρέος

Ο μηχανισμός παρακολούθησης της ελληνικής οικονομίας δεν περιλαμβάνει