ΠΑΣΟΚ: Σαββατοκύριακο διεργασιών

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
374

Πολιτικό Συμβούλιο, σύγκλιση νομαρχιακών επιτροπών και στο βάθος…Κεντροαριστερά

Με φόντο τις διεργασίες για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και τις εκλογές του Μαΐου, υπό την προεδρία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, θα συνεδριάσει, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 12:00 μ.μ., το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, προκείμενου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις του κόμματος ενόψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης με την τρόικα, αλλά και των ευρύτερων πολιτικών διεργασιών.

Ακολούθως, στοχεύοντας στην πλήρη οργανωτική ανασυγκρότηση του Κινήματος, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση με τη συμμετοχή στελεχών από όλες τις Νομαρχιακές Επιτροπές του ΠΑΣΟΚ, τους κεντρικούς Τομείς του κόμματος, των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και των βουλευτών που συμμετέχουν στις τέσσερις επιτροπές που αποφάσισε η πρόσφατη ΚΠΕ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία του Κινήματος ενόψει της μάχης των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών (Ξενοδοχείο Caravel).

You may also like

ΣΥΡΙΖΑ: Μια ιστορική δημοκρατική τομή Ο «Κλεισθένης Ι»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «Με την