«Ο Λυκούδης εκπροσωπεί την Αριστερά που θα θέλαμε»

Στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου της παλιάς Βουλής ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπ. Λυκούδης ανακοίνωσαν την συνεργασία τους.

Αρχικά ο κ. Θεοδωράκης τόνισε: «Δεν πιστεύουμε ότι το Ποτάμι μπορεί να επηρεαστεί από τη δημιουργία άλλων κινημάτων. Να σας πω και τον απλό λόγο; Το Ποτάμι δεν ήρθε από τα πάνω, ήρθε από τα κάτω και φουσκώνει από τα κάτω. Αυτό που υπάρχει είναι ότι όλες τις τελευταίες εβδομάδες στις κουβέντες που γίνονται στην επαρχία, στην περιφέρεια, στην Αττική υπάρχει κόσμος που αναζητά από τα κάτω τις λύσεις μέσα από το Ποτάμι. Κόσμος της μεταρρύθμισης, υγιής ας μου επιτραπεί έτσι χώρος της Αριστεράς».

Σχετικά με τη συνεργασία με τον κ. Λυκούδι ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε: «Ο Λυκούδης εκπροσωπεί την Αριστερά που θα θέλαμε. Εκπροσωπεί δηλαδή την Αριστερά του Παπαγιαννάκη, του Κύρκου, την Αριστερά που επαναστατεί με λόγο, που πατάει στα πόδια της. Από την πρώτη στιγμή Το Ποτάμι θέλει να εκφράσει και αυτή την Αριστερά. Πιστεύουμε δηλαδή ότι αυτή τη στιγμή ένας νέος χώρος, όπως είναι το Ποτάμι δεν θα πρέπει να έχει αποκλεισμούς, ούτε στα Αριστερά του, ούτε προς τον Φιλελεύθερο χώρο».

You may also like

Θα είναι απολύτως αξιόπιστη και πειστική για τις αγορές η λύση για το χρέος

Ο μηχανισμός παρακολούθησης της ελληνικής οικονομίας δεν περιλαμβάνει