Κουκουλόπουλος: Εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν, ούτε φυσικά τη ΔΗΜΑΡ

» Το πρώτο βήμα για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς είναι η Ελιά και στις 26 Μαΐου πρέπει να μιλήσουμε για τα επόμενα.Εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν, ούτε φυσικά τη ΔΗΜΑΡ. Θέλω ωστόσο να σημειώσω ότι η κεντροαριστερά για να υπάρξει ξανά δυνατή πρέπει να βρει κοινό βηματισμό με τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας. Η συμμαχία των παραγωγών γνώσης, προϊόντων και υπηρεσιών μαζί με τις δυνάμεις της αυτοδιοίκησης καλούνται να πρωταγωνιστήσουν την επόμενη μέρα» τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος.

Ερωτηθείς σχετικά με το δίλημμα που ετέθη από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, «Η καθαρή μας εξήγηση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες:

-Σ’ αυτούς που δυσπιστούν για το τέλος των μνημονίων λέμε δυνατά να το ξανασκεφτούν

-Σ’ αυτούς που θέλουν σταθερότητα λέμε να αξιολογήσουν πριν ψηφίσουν πόσο συμβάλει το κάθε κόμμα στη σταθερότητα.

-Σ’ αυτούς που παθαίνουν αλλεργία με τα φαινόμενα «Μπαλτάκου» λέμε να θυμηθούν το προφανές, ότι είμαστε ο προοδευτικός πόλος της κυβέρνησης», απάντησε ο κ. Κουκουλόπουλος.

Αναφορικά με τα σενάρια αλλαγής ηγεσίας του Κινήματος, «στις εκλογές αυτές κρίνεται η προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η τύχη των τοπικών κοινωνιών, η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς και πάνω απ’ όλα η σταθερότητα της χώρας.Αυτή τη δύσκολη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί, να είστε σίγουροι για να μην εκπλαγείτε.Ένα είναι σίγουρο ότι δεν είμαστε ανεπίγνωστοι», κατέληξε.

You may also like

Θα είναι απολύτως αξιόπιστη και πειστική για τις αγορές η λύση για το χρέος

Ο μηχανισμός παρακολούθησης της ελληνικής οικονομίας δεν περιλαμβάνει