Κουκουλόπουλος: Εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν, ούτε φυσικά τη ΔΗΜΑΡ

» Το πρώτο βήμα για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς είναι η Ελιά και στις 26 Μαΐου πρέπει να μιλήσουμε για τα επόμενα.Εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν, ούτε φυσικά τη ΔΗΜΑΡ. Θέλω ωστόσο να σημειώσω ότι η κεντροαριστερά για να υπάρξει ξανά δυνατή πρέπει να βρει κοινό βηματισμό με τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας. Η συμμαχία των παραγωγών γνώσης, προϊόντων και υπηρεσιών μαζί με τις δυνάμεις της αυτοδιοίκησης καλούνται να πρωταγωνιστήσουν την επόμενη μέρα» τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος.

Ερωτηθείς σχετικά με το δίλημμα που ετέθη από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, «Η καθαρή μας εξήγηση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες:

-Σ’ αυτούς που δυσπιστούν για το τέλος των μνημονίων λέμε δυνατά να το ξανασκεφτούν

-Σ’ αυτούς που θέλουν σταθερότητα λέμε να αξιολογήσουν πριν ψηφίσουν πόσο συμβάλει το κάθε κόμμα στη σταθερότητα.

-Σ’ αυτούς που παθαίνουν αλλεργία με τα φαινόμενα «Μπαλτάκου» λέμε να θυμηθούν το προφανές, ότι είμαστε ο προοδευτικός πόλος της κυβέρνησης», απάντησε ο κ. Κουκουλόπουλος.

Αναφορικά με τα σενάρια αλλαγής ηγεσίας του Κινήματος, «στις εκλογές αυτές κρίνεται η προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η τύχη των τοπικών κοινωνιών, η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς και πάνω απ’ όλα η σταθερότητα της χώρας.Αυτή τη δύσκολη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί, να είστε σίγουροι για να μην εκπλαγείτε.Ένα είναι σίγουρο ότι δεν είμαστε ανεπίγνωστοι», κατέληξε.

You may also like

Η τρίτη αξιολόγηση στην ατζέντα Τσίπρα-Ντάισελμπλουμ

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο πρόεδρος του Eurogroup