Η Mitsubishi ανακαλεί 920.000 οχήματα παγκοσμίως !

- in ΚΟΣΜΟΣ
94

Η Mitsubishi Motors ανακαλεί περίπου 920.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως εξαιτίας ενός προβλήματος στον διακόπτη των λαμπτήρων που μπορεί να εμποδίσει τη λειτουργία των προβολέων και του φλας του οχήματος, ανακοίνωσε σήμερα η αυτοκινητοβιομηχανία.

Δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα ή τραυματισμοί εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος, ανακοίνωσε η Mitsubishi.

Στην Ιαπωνία, η αυτοκινητοβιομηχανία ανακαλεί περίπου 703.900 οχήματα, περιλαμβανομένων ορισμένων από τη σειρά Lancer και eK που κατασκευάστηκαν το διάστημα 2003-2008.

Εκτός Ιαπωνίας, η εταιρεία ανακαλεί περίπου 85.000 οχήματά της και συγκεκριμένα στην Αυστραλία και σε αρκετές άλλες χώρες.

Το πρόβλημα στον διακόπτη είναι ότι η βάση του μπορεί να ραγίσει κι αυτό ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα να μην λειτουργούν σωστά οι προβολείς και το φλας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Νομπουχίρο Κούντο.

Η Mitsubishi Motors είτε θα αντικαταστήσει ένα πλαστικό εξάρτημα μέσα στον διακόπτη των φώτων είτε τον ίδιο τον διακόπτη, μία διαδικασία περίπου μισής ώρας. Ωστόσο, η εταιρεία αρνήθηκε να αποκαλύψει το ύψος της ζημίας που συνδέεται με τις ανακλήσεις.

Τον περασμένο χρόνο, η Mitsubishi έλαβε προειδοποίηση από το ιαπωνικό υπουργείο Μεταφορών ότι πρέπει να προχωρήσει σε ανακλήσεις οχημάτων με πιο γρήγορους ρυθμούς ύστερα από τον εντοπισμό πολλών προβλημάτων στο παρελθόν.

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία πούλησε περίπου 1,5 εκατομμύριο οχήματα παγκοσμίως κατά το περασμένο οικονομικό έτος που έληξε τον Μάρτιο.

You may also like

Μέρκελ: Ελπίζω ότι στο Eurogroup θα κάνουμε με την Ελλάδα το τελευταίο βήμα στο πρόγραμμα

Την ελπίδα ότι στην συνεδρίαση του Eurogroup την