«Ελλάδος Γεύση» στην Αθήνα

Ανοίγει τις πύλες της για δεύτερη χρονιά, από τις 18 έως 21 Μαΐου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση».

Στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» προσεγγίζονται προσεκτικά & υπεύθυνα ο πολιτισμός, η γαστρονομία & ο τουρισμός σε όλες τις εκφάνσεις τους από τα πλέον αρμόδια όργανα κάθε περιοχής που είναι οι Περιφέρειες & οι Δήμοι με τη συμμετοχή & συνεργασία των οποίων η Alfa Expo προχωρά σε διοργάνωση επιπλέον παράλληλων εκδηλώσεων όπως εκθέσεις φωτογραφίας, προβολή ντοκιμαντέρ, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, live εκδηλώσεις μαγειρικής & b2b συναντήσεις με φιλοξενούμενους εμπορικούς επισκέπτες από το εξωτερικό.

Μια μεγάλη παραγωγή εργάζεται ήδη για την υλοποίηση ενός ακριβού και άριστου project το οποίο δύναται να ταξιδέψει και στο εξωτερικό. Μια αυθεντική παραδοσιακή ελληνική γειτονιά ετοιμάζεται να σκηνογραφηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Στην Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» διάσημοι σεφ προβάλλουν τη γαστρονομία της Ελλάδας μέσω των παραδοσιακών συνταγών, οι φιλοξενούμενοι bartenders προετοιμάζουν ελληνικά αφεψήματα και κοκτέιλ για τους επισκέπτες καθώς και πρωινός καφές στην ειδικά διαμορφωμένη πλακόστρωτη πλατεία με τα χρωματιστά τραπεζάκια της.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, «η πρώτη διοργάνωση του 2016 μας έδειξε το δρόμο για την επόμενη Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», με επισκεψιμότητα που ξεπέρασε τις 15.000 ανέδειξε την Έκθεση σε μια αρκετά σημαντική διοργάνωση για την Ελλάδα. Στην «Ελλάδος Γεύση» απομακρυνόμαστε από τα πρότυπα εκθέσεων όπως τα γνωρίζαμε ως σήμερα και είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη διοργάνωση η οποία στόχο της έχει την ανάδειξη της ενεργητικής Ελλάδας».

Όσον αφορά στον πολιτισμό, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι προετοιμάζονται να δεχτούν έλληνες δημιουργούς, φωτογράφους, performers οι οποίοι θα παρουσιάσουν την Ελλάδα από τα δικά τους μάτια.

You may also like

Στο μπουντουάρ μιας ντίβας: Εγκαίνια έκθεσης «Μαρία Κάλλας: Ο μύθος ζει»

Με αφορμή τα 40 χρόνια από τον θάνατό