«Αν η κάλπη δείξει εικόνα ανατροπής, ετοιμαστείτε για εκλογές»

Την εκτίμηση ότι εάν από τα αποτελέσματα της κάλπης προκύψει εικόνα ανατροπής, η χώρα θα πρέπει να προετοιμαστεί για εθνικές εκλογές εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 την Παρασκευή.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης απέφυγε να διευκρινίσει τα εκλογικά ποσοστά που θα αντικατοπτρίζουν αυτήν την εικόνα πολιτικής ανατροπής, περιοριζόμενος να σημειώσει ότι όταν βγει το αποτέλεσμα θα το καταλάβουμε.

«Όποιοι δεν θέλουν περιπέτειες θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό· όσοι θέλουν να συνεχίσει η χώρα στο δρόμο της σταθερότητας, να έχουν δουλειά ή να βρουν δουλειά…» επισήμανε και διατύπωσε μια σειρά γεγονότων (κατάρρευση τραπεζών, χρηματιστηρίου κλπ) τα οποία κατά την εκτίμησή του θα συμβούν εάν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο καθένας μας, σαν πολίτης που θα πάει στις κάλπες, θα πρέπει να ξέρει ότι οι ευρωεκλογές έχουν πολιτικό διακύβευμα και μπορεί να τιναχθούν όλα στον αέρα. Αναλόγως πού θα ρίξει την ψήφο του θα κριθεί εάν θα συνεχίσουμε στο δρόμο της σταθερότητας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αδ.Γεωργιάδης.

You may also like

Στη Βόρεια Ελλάδα την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Βόρεια Ελλάδα μεταβαίνει την Πέμπτη ο πρόεδρος