Αίσιο τέλος για τη Ρένα Δούρου

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
75

Ο συνδυασμός της Ρένας Δούρου είναι ο νικητής στην μεγάλη μάχη της περιφέρειας Αττικής, όπως δείχνουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Ο συνδυασμός «Δύναμη Ζωής» της κ Δούρου επικρατεί με ποσοστό 50,81% έναντι 49,19% του συνδυασμού «Αττική» του Ιωάννη Σγουρού.

«Δώσαμε ένα σπουδαίο αγώνα με ήθος, κόντρα σε προβλέψεις και συμφέροντα και η πλειονότητα των συμπολιτών μας το κατανόησε», είπε κατά την ομιλία της η Ρένα Δούρου που προσήλθε λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, στα Προπύλαια, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Είναι μια ιστορική νίκη για την περιφέρεια της Αττικής» σημείωσε από την πλευρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Από την πλευρά του ο απερχόμενος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός συνεχάρη την Ρένα Δούρου για την επιτυχία της και της ευχήθηκε το καλύτερο για την Αττική και τους πολίτες της. Παράλληλα δήλωσε «παρών» για να υπερασπιστεί ότι δημιούργησε, και αποτελεί, όπως είπε, την παρακαταθήκη για το μέλλον. «Η μάχη αυτή οριακά δεν δικαιώθηκε. Ήταν όμως μια μάχη που δώσαμε με εντιμότητα, ειλικρίνεια και αλήθεια», δήλωσε ο κ. Σγουρός.

Ο Γιώργος Καμίνης στην Αθήνα, ο Γιάννης Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη , ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά και ο Κώστας Πελετίδης στην Πάτρα, αναδεικνύονται νικητές στους δήμους τους.

You may also like

Μια θεά με σαγηνευτική φωνή και αέρινες κινήσεις»

Σαν σήμερα πριν 24 χρόνια έφυγε από την